UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


10.02.2015

Системата «Абонемент» в Академията за тенис в гр. Астрахан !

Фирма UCS сключи договор за внедряване на софтуерната система за управление Абонемент в Астраханската тенис Академия и фитнес клуб «ROSSVIK CLUB», разположен на територията й.


Aбонемент-тенис Академия-Астрахан

Фитнес-центърът «ROSSVIK CLUB» разполага със съвременна тренировъчна зала на площ от 380 кв.м, както и със солариум, финландска сауна, салон за масажи, фитнес-бар с Wi-Fi, магазин за здравословно хранене. Всички съблекални са с електронно заключване.

Автоматизацията на фитнес-клуба и тенис Академията бе поверена на софтуерния продукт Абонемент, позволяващ ефективната организация и управление на бизнес-процесите и повишаване нивото на обслужване на клиентите. С помощта на специалистите на фирма UCS се извърши автоматизиране на работните места на администраторите, реализира се интеграцията на програмния продукт Абонемент със системата за управление на шкафчетата в съблекалните. В близко време предстои внедряването на софтуерния модул «Абонемент-онлайн», модула SMS и E-mail уведомявания, инсталиране на контролно-пропусквателна система. В перспектива ръководството на комплекса планира да развитие верига от клубове.


Aбонемент-тенис Академия-Астрахан

Абонемент е универсална система за автоматизиране на фитнес-клубове, басейни, СПА-центрове, спортно-оздравителни комплекси и др. Към момента софтуерният продукт Абонемент се използва от над 360 обекта от спортната и фитнес индустрия в Русия. Ръстът на продажбите му за 2014 г. спрямо 2013 г. е 22 %.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15