UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


10.02.2015

Софтуерните продукти на фирма UCS в хотелите на Крим !

През 2014 г. фирма UCS, на базата на професионалните софтуерни продукти R-Keeper и Shelter, автоматизира голям брой обекти за настаняване, разположени в различни градове на полуостров Крим.

Най-големият проект е автоматизирането на хотелския комплекс «SOLDAYA GRAND HOTEL & RESORT» в Судак. Комфортният хотел е разположен в непосредствена близост до морето.


UCS-КРИМ

Бе реализирана пълната автоматизация на управлението и контрола на комплекса. За целта бе внедрена софтуерната система Shelter v.2 с модулите Онлайн-резервиране, Служби на камериерки, Експорт в 1С и интерфейс с електронна система за заключване.

Автоматизацията на ресторантската част и бара е реализирана на базата на съвременната система за управление R-Keeper v.7 и програмата за отчет на склада StoreHouse v.4.

За контрола на преминаване в басейните и фитнес-залите е инсталирана универсалната система Абонемент.

За поддържането на единна клиентска база и управление на отстъпките и акциите бе внедрена системата за лоялност R-Keeper CRM.

Всички програми са интегрирани в единна система за автоматизация. Достъпът до услугите на хотерския комплекс за гостите е реализиран по схемата на единна карта.


UCS-КРИМ

Сред другите проекти, автоматизирани на базата на системата за управление Shelter v.2, са новият хотел «Мирный» в Алуща, а също и хотел «Коктевил» в Коктебел.


UCS-КРИМ

UCS-КРИМ

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15