UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


11.02.2015

Системите Game-Keeper и UCS-Премьера в новия хотелски комплекс «Корстон» в Казан !

Фирма UCS реализира автоматизирането на новия развлекателен център, открит в хотелския комплекс «Корстон-Казан», на базата на софтуерните продукти Game-Keeper и UCS-Премьера.

«Корстон-Казан» е многофункционален хотелски търговско-развлекателен комплекс, разполагащ с 5-звезден хотел, съвременен бизнес-център, търговски дом, верига ресторанти, барове и заведения за бързо хранене, мултиплекс с 6 кинозали, детски развлекателен парк.


Game Keeper и UCS-Премьера в Казан

Детският център за малки и големи предлага над 70 игрални автомата най-ново поколение за всяка възраст и вкус. Голяма част от автоматите са призови - след всяка игра можете да получите красиви и полезни награди !


Game Keeper и UCS-Премьера в Казан

За ефективното управление в атракционния парк и кинотеатъра бяха инсталирани софтуерните продукти на фирма UCS за автоматизиране на обекти за настаняване и обекти от развлекателната индустрия.

Билетните каси на мултиплекса са автоматизирани на базата на UCS-Премьера.

В развлекателния център е инсталиран хардуерно-софтуерния комплекс Game-Keeper, а именно: 76 контролера на игралните апарати и един информационен терминал, автоматизирани са 2 работни места на касиера Game-Keeper, реализирана е връзка с клубната система «Корстон», позволяваща организирането на програми за лоялност за целия спектър с услуги, които комплексът предлага.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15