UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


18.02.2015

Терминали за самообслужване на изложението ‪IFFF‬ Moscow 2015 !

От 3-ти до 5-ти март т.г. в Москва ще се проведе 5-то Международно изложение на продукти и услуги за обекти за обществено хранене ‪IFFF‬ Moscow 2015, в което фирма UCS ще вземе участие.

Фирма ‪UCS‬ ще представи новата си технология «Терминал за самообслужване».


UCS-Терминал за самообслужване

Нофият софтуерен модул е предназначен за заведения за бързо хранене, използващи системата за автоматизация R-Keeper v.7. Това е съвременно, интерактивно решение, позволяващо на клиентите самостоятелно да избират ястия от менюто на отделно поставен терминал и там да плащат поръчката си с карта. На екрана на този терминал е достъпна пълната и винаги актуална информация за ястията, включително и цветни снимки и подробни описания, което съдейства за привличане на повече клиенти, които да поръчват повече. След плащане на поръчката на терминала за самообслужване, тя веднага постъпва за приготвяне. Готовата вече поръчка се получава в зоната за предаване.

Модулът «Терминал за самообслужване» работи в интеграция с технологията «Електронна опашка».

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15