UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


26.02.2015

Софтуерните продукти на UCS в Мулти Гранд Хотел в Армения, Ереван !

Фирма UCS реализира поредния си голям проект - комплексното автоматизиране на един от най-големите хотели в Армения – петзвездния Мулти Гранд Хотел, на базата на системите си Shelter, R-Keeper, Абонамент.


UCS-Мулти Гранд Хотел-Ереван

Изисканият интериор и високото ниво на обслужване на Мулти Гранд Хотел съответстват на най-високите световни стандарти. Хотелът разполага с 82 стаи и 6 луксозни вили. За приятното прекарване на гостите работят ресторант и джаз-бар, казино, детски игрален кът, съвременен фитнес център, СПА център, басейн, както и две конферентни зали на площ от 410 и 60 кв.м.


UCS-Мулти Гранд Хотел-Ереван

За управление на настаняването на гостите в Мулти Гранд Хотел е инсталирана софтуерната система Shelter v.2 – популярно съвременно решение, позволяващо ефективното управление не само на процесите, свързани с резервациите и настаняването на гостите, но и с оптималната организация на всички бизнес-процеси в хотела с цел обезпечаване високо ниво на обслужване.


UCS-Мулти Гранд Хотел-Ереван

За автоматизиране на ресторанта е използвана най-съвременната система за управление R-Keeper v.7 и системата за складов отчет StoreHouse v.4.


UCS-Мулти Гранд Хотел-Ереван

Центровете за СПА процедури и фитнес са автоматизирани на базата на софтуерния продукт «Абонемент».


UCS-Мулти Гранд Хотел-Ереван

Комплексното автоматизиране на Мулти Гранд Хотел дава възможност за оптимално и ефективно решаване на проблема с единното управление и контрол на ресурсите в хотела и осигуряването на безупречно качество и високо ниво на обслужване на гостите !


UCS-Мулти Гранд Хотел-Ереван

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15