UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


11.03.2015

Технологията R-Keeper – победител на изложението Russian Sandwich Awards 2015 !

От 3 до 5 март т.г., в Международния изложбен център Крокус Експо в Москва, се проведе 5-то издание на Международното изложение на продукти и услуги, предназначени за заведения за обществено хранене, IFFF Moscow 2015. Изложението събра на едно място професионалисти от ресторантьорския бизнес – доставчици на оборудване, продукти и технологии, собственици и ръководители на заведения.


UCS-Изложение Rusian Sandwich Awards - Москва

Фирма UCS представи на своя щанд актуални технологични решения чрез системата за автоматизиране на заведения за хранене R-Keeper, по-конкретно за ресторанти за бързо хранене: мобилни меню-бордове, система за видеонаблюдение в областта на касовите зони, интерактивен клиентски дисплей, технология на електронната опашка, мобилни терминали за прием на поръчки в края на опашката, и други решения за ефективното управление на ресторанта.


UCS-Изложение Rusian Sandwich Awards - Москва

На изложението бе демонстрирано новото решение на фирма UCSПавилион за самообслужване, с помощта на който клиентът, минавайки през касата, може самостоятелно да избере ястия и да заплати поръчката си с карта. Това решение предизвика голям интерес от страна на собствениците на заведения за бързо хранене – в бъдеще тези павилиони практически могат изцяло да заменят касиерите и значително да съкратят разходите, свързани с персонала и касовото оборудване.


UCS-Изложение Rusian Sandwich Awards - Москва

Новото решение Павилион на самообслужване в системата R-Keeper може да се прилага съвместно с технолоията Електронна опашка. Обслужването на клиента се реализира по следния начин: клиентът самостоятелно избира ястия с помощта на електронно меню на терминала, и плаща поръчката си на място с карта. Павилионът издава касов бон с уникален номер, с който клиентът получава своята поръчка в прозореца за издаване на готовите поръчки. В режим на изчакване на екрана на павилиона може да бъде визуализирана рекламна информация.


UCS-Изложение Rusian Sandwich Awards - Москва

Голям интерес сред посетителите на изложението предизвикаха и електронните меню-бордове, управляеми от системата R-Keeper. Главно предимство на технологията е, че е включена в базовата функционалност на системата и се доставя безплатно. Опционално, по желание на клиента, е възможна разработката на индивидуален дизайн.


UCS-Изложение Rusian Sandwich Awards - Москва

На изложението IFFF Moscow 2015 се проведе церемония по връчване на награди на победителите на Russian Sandwich Awards – конкурс за нововъведения в сферата на заведения за бързо хранене. Фирма UCS стана победител в номинацията Технология на годината за новото си технологично решение в системата R-Keeper - Павилион на самообслужване.


UCS-Изложение Rusian Sandwich Awards - Москва

Софтуерно-хардуерният комплекс R-Keeper е абсолютен лидер на пазара, свързан с дейността на заведенията за бързо хранене в Русия. На него са се доверили такива крупни вериги заведения, като: KFC, Burger King, Subway, Cinnabon, Country Chicken и др.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15