UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


12.03.2015

Софтуерните продукти на UCS в новооткрития КОСМИК в Москва !

През януари 2015 г. в Москва отвори врати невероятния комплекс КОСМИК. На площ от 2978 кв.м. дизайнерите са реализирали основната идея на проекта - космически кораб, приземил се на земята, което създава една особена атмосфера. Пространството на КОСМИК е оформено в стил Hi-Tech, във вид на машинно отделение на космически кораб.


UCS-КОСМИК

Комплексът включва италиански ресторант ISOLA, огромна игрална зала (1041 кв. м), в края на която се намира 4 етажен лабиринт (229 кв. м) . През март ще бъде открит и боулинг-зала със 7 пътеки, а също така зала за билярд, кино-зали 5D.

Автоматизацията на комплекса е извършена на база софтуерните продукти на фирма UCS. За ефективното управление на игралната зона е инсталиран комплекса Game-Keeper (165 контролера на игрални апарати, 3 каси, 2 информационни терминала, 1 автономен терминал за плащане). В ресторанта и боулинг-залата е внедрена професионалната софтуерна система за ресторанти R-Keeper (4 каси, 5 терминала за сервитьори, 10 мобилни терминала за сервитьори), и складовата система StoreHouse.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15