UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


12.03.2015

Системата Game-Keeper на изложението РАППА ЕКСПО 2015 !

От 3 до 5 март в Москва се проведе XVII Международно изложение за оборудване, услуги и атракции от развлекателната индустрия РАППА ЕКСПО Пролет-2015, в което традиционно взе участие фирма UCS.

Фирма UCS представи хардуерно-софтуерния си комплекс Game-Keeper, най-популярния продукт за автоматизиране на детски игрални и развлекателни центрове.


Game Keeper - Изложение PAППА ЕКСПО 2015

Game Keeper - Изложение PAППА ЕКСПО 2015

В рамките на изложението се проведе семинар, посветен на управление на продажбите в детските развлекателни центрове. На семинара бяха демонстрирани възможностите на текущата версия на Game-Keeper, позволяващи автоматизирането на игрални и развлекателни центрове, управлението на бизнес-процесите в тях, предоставянето на разнообразна отчетност, включително финансова, статистическа, аналитична. Също така бяха показани методите на управление и отчет, както и контрол на персонала. Бяха засегнати въпросите, свързани с използването на контрола на финансовата безопасност чрез инструментите, предлагани от софтуерната система Game-Keeper.


Game Keeper - Изложение PAППА ЕКСПО 2015

На семинара беше анонсирана и новата версия на Game-Keeper. Тя предлага: по-разширен модул за отчети, методика на управление и отчет на магазините, предлагащи призове; система за използване на ваучери, позволяваща получаване на допълнителни възможности при работа с клиентите, а също така и управление на процесите за привличане на нови клиенти. Допълнително за системата с ваучери е разработен набор специални отчети, които позволяват количествен анализ на провежданите акции. Също така в новата версия е добавена интеграция със собствено видеонаблюдение.

Всички тези възможности на новата версия на системата Game-Keeper предизвикаха голям интерес сред участниците на семинара !

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15