UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


16.03.2015

Нови възможности на софтуерната програма «Абонамент-Онлайн» !

Фирма UCS разшири поддръжката на системите за плащане в софтуерния модул «Абонамент-Онлайн» на системата за управление «Абонамент», отговарящ за осигуряването на удобни интернет-услуги за клиенти, притежаващи и управляващи Спа-центрове, фитнес клубове, спортни комплекси, басейни и др.


Abonement - online

Онлайн-резервирането дава възможност на клиентите за няколко минути да получат максимално подробна и достоверна информация относно абонаменти и мероприятия, да резервират и плащат абонаменти и да правят записвания за желани мероприятия. За целта не е необходимо да се намирате на място, достатъчно е да имате компютър или мобилно устройство с достъп до интернет.

Модулът «Абонамент-Онлайн» позволява на клиента да управлява своите лични данни, да получава информация за състоянието на сметката си, да се записва за персонални или групови тренировки, да извършва покупка на клубни карти и еднократни абонаменти. Онлайн модулът поддържа системите за плащане Робокаса, Ассист, а вече и новата възможност – поддръжка на системата за плащане Uniteller.

Основните предимства при използване на услугите:

  • бърза и удобна организация на прием на платежни банкови карти на сайта на клуба или центъра;
  • услуги за приемане на плащания с електронни пари: WebMoney, PayPal и др.;
  • електронни плащания от сметка на мобилен телефон.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15