UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


17.03.2015

Нова електронна услуга в системата R-Keeper v.7 !

Фирма UCS предлага на потребителите на системата за управление R-Keeper v.7 нова услуга, предоставяща на собствениците и управителите възможността за получаване на отчети за работата на ресторанта по електронната поща. Системата автоматично, в зададения ден и час, изпраща на съответния e-mail необходимия отчет във формат PDF или като архивиран файл.

Настройката на изпращанията се извършва в програмата «Мениджър R-Keeper». Тази услуга позволява не само изпращането на отчети по e-mail, но и предаването им електронните хранилища Яndex.Disk, Google.Disk, DropBox. С цел осигуряване на безопасност, файлът с отчети може да бъде защитен с парола.

Услугата позволява гъвкава настройка на календара за изпращане – може да бъде посочена удобна дата и час на получаване на необходимия отчет.

Може да бъде изпратен всякакъв отчет, формиран в системата R-Keeper. Например, отчет по оборота, по заетостта на ресторанта, по оборота на масите, ABC-анализ на ястията и др.


E-mailReports-R-Keeper

Тази електронна услуга е достъпна от версията R-Keeper v.7.5.3.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15