UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


25.03.2015

Победителите от фестивала «Палма на първенството» използват софтуерната система R-Keeper!

На 23 март 2015 г., в московския клуб ICON, се проведе юбилейният 10-ти фестивал на ресторантьорите «Палма на първенството». На събитието бяха отличени победителите с едноименната международна премия за най-добра концепция за 2014 г.

Традиционно, партньор на фестивала бе фирма UCS, водеща в областта на софтуерните решения за автоматизиране на ресторанти.


R-Keeper-Палма на първенството-Москва

В рамките на Фестивала «Палма на първенството» бе проведен и бизнес-форум на ресторантьорите. Фирмите представиха своите решения, свързани с развитието на ресторантьорския пазар.


R-Keeper-Палма на първенството-Москва

Сред номинираните за наградата «Палма на първенството» бяха представени 15 ресторанта с най-различни концепции. Чрез интерактивно гласуване журите определи най-добрите сред най-добрите!


R-Keeper-Палма на първенството-Москва

Притежател на златната „Палма” стана московският ресторант Cook'Kareku. Концепцията на този ресторант е много интересна - денонощно предлагане на закуски от цял свят!


R-Keeper-Палма на първенството-Москва

Радостен е фактът, че много от наградените ресторанта използват в работата си софтуерните решения на фирма UCS – професионалната система за автоматизиране R-Keeper, явяваща се съвременен ефективен инструмент за управление на заведенията за обществено хранене.


R-Keeper-Палма на първенството-Москва

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15