UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


27.03.2015

Софтуерните системи Game-Keeper и R-Keeper в търговско-развлекателния център «Вершина Plaza» в Пятигорск !

Фирма UCS реализира поредния си успешен проект – комплексно автоматизиране на детски развлекателен център и заведения за хранене в новия търговско-развлекателен център «Вершина Plaza» в гр. Пятигорск !


Вершина Plaza - R-Keeper и Game-Keeper

В този съвременен център за възрастни и деца работят уютни кафенета, ресторанти, заведения за бързо хранене, разположени на огромна площ, както и кинотеатър с 6 зали и най-големият за региона детски развлекателен център Планета на игрите, заемащ повече от 1000 кв.м. Той предлага на малчуганите най-различни игри и развлечения, 75 игрални и спортни автомати за всеки вкус, огромен 3-стъпаловиден лабиринт за игра, детска железница и др.


Вершина Plaza - R-Keeper и Game-Keeper

За ефикасното управление на детския развлекателен център и заведенията за хранене във «Вершина Plaza» бе извършено комплексно автоматизиране на базата на софтуерните решения, разработени от фирма UCS.

В детския център бе внедрена популярната софтуерна система за управление Game-Keeper, инсталирани бяха 2 терминала, информационен терминал и 74 четеца.

Заведенията за хранене бяха автоматизирани с помощта на най-популярната съвременна професионална система R-Keeper v.7.


Вершина Plaza - R-Keeper и Game-Keeper

Вершина Plaza - R-Keeper и Game-Keeper

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15