UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


01.04.2015

Софтуерната система R-Keeper в елитния курорт Dukley Gardens в Черна гора !

Фирма UCS в Сърбия извърши автоматизация на ресторант Dukley Beach Lounge, който се намира в елитния комплексе Dukley Gardens, разположен в най-популярния туристически курорт в Черна гора - Будва.

През август 2014 г. ресторант Dukley Beach Lounge получи световната награда World's Finest Clubs. Общо 145 клуба и ресторанта в света притежават тази престижна награда, като сред тях са: Soho Rooms Moscow, VIP Room New York, Armani Privé Milan и др.


R-Keeper-Dukley Gardens-Черна гора

В ресторант Dukley Beach Lounge бе инсталирана съвременната професионална система за управление R-Keeper v.7, както и софтуерната програма за складов отчет StoreHouse. Освен това в кухнята се използва системата KDS (Kitchen Display System), внедрени са и персонална дисконтна система (ПДС) и програма за отдалечен мониторинг на работата на ресторанта «Web мониторинг». В близко бъдеще се предвижда внедряването на системата за отчет на работата на персонала Time-Keeper и електронното меню RK-Order.


R-Keeper-Dukley Gardens-Черна гора

За настаняване на гостите в Dukley Gardens е построен хотел, като е започнато строителството и на втори. Планира се хотелите да бъдат автоматизирани чрез софтуерната хотелска система за управление Shelter v.2, също на фирма UCS.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15