UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


02.04.2015

Софтуерните системи R-Keeper и Shelter на изложението Horex Siberia 2015 в Новосибирск !


R-Keeper-Shelter-Horex Siberia 2015

От 15 до 17 април т. г. в гр. Новосибирск ще се проведе ежегодното изложение на хотелиерите и ресторантьорите "Horex Siberia 2015". Ще бъдат представени съвременни решения за комплексното автоматизиране на ресторанти, барове, кафенета, заведения за бързо хранене. Ще бъдат демонстрирани също така и актуални решения, свързани с дейността на хотели, хостели, почивни станции и други обекти за настаняване от различен формат. Фирма UCS ще вземе участие, като представи основно софтуерните си системи R-Keeper и Shelter.

Посетителите на изложението ще могат да се запознаят с новостите на софтуерната система R-Keeper: обновения касов интерфейс, най-новите модули на програмата, ефективните визуални инструменти за продажби и др. Специално внимание ще бъде отделено на съвременните инструменти на R-Keeper, насочени към повишаване оборота на заведенията, а именно:

  • "Мобилен сервитьор" - използването на този модул позволява оперативно и без излишни разходи да се организира качествено обслужване, да се оптимизират разходите за персонала и оборудването, да се повиши оборотът на масите, и като краен резултат – да се увеличи печалбата ! Това решение няма конкуренти нито по цена, нито по качество на работа !

  • "Модул Резервиране" - предназначен е за организиране процеса на резервиране на маси в ресторанта. Поддържайки пряка връзка с касовата част на R-Keeper, хостесите имат пълна информация за текущатата заетост на залата, знаят кога ще се освободи една или друга зона, могат да подберат маса в зависимост от желанията на клиентите. Използването на този модул позволява оптимизиране заетостта на масите и повишаване нивото на обслужване в ресторанта !

  • За операторите на заведения за бързо хранене ще бъдат представени както известните вече технологии "Електронна опашка" и "Меню-бордове", така и нови технологии като "Павилион/каса на самообслужване", която позволява на клиентите самостоятелно да оформят поръчката си, да я заплатят с кредитна карта и да я получат на съответното място за издаване.

Хотелиерите ще се запознаят с обновената версия на софтуерната система Shelter v.2, както и с най-новото решение в тази област - Shelter Lite, предназначено специално за автоматизиране на неголеми хотели, хостели, къщи за гости и др.


На изложението ще бъдат представени и други нови модули, като например модулът за резервиране чрез сайт "TravelLine : Хотел", системата за управление на продажби "TravelLine: Сhannel Manager", системата за сравняване на цени на конкуренти "TravelLine: Rate Shopper", както и сервиз за поддръжка на визи iVisa.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15