UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


03.04.2015

Софтуерната система R-Keeper на конференция във Волгоград !

На 31 март 2015 г., в конферентния център «Volga Hall» на хотел «Hampton by Hilton» в гр. Волгоград, се проведе конференцията «Волгоградско гостоприемство», която обедини над 300 участници: ръководители и собственници на ресторанти и хотели; представители на туристическия бизнес, на търговски вериги; производители на технологично оборудване.

В конференцията взеха участие и представители на фирма UCS. На своя щанд те представиха най-новите технологични решения, свързани с професионалната система за ресторанти, кафенета и заведения за бързо хранене R-Keeper: интерактивни меню-бордове, функционален дизайн на касовите терминали, а също така бе проведена презентация на системата за управленски отчет «Капитал:Ресторант».


R-Keeper-Конференция във Волгоград

На участниците на конференцията бяха представени съвременни актуални решения за автоматизиране на заведения за обществено хранене.


R-Keeper-Конференция във Волгоград

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15