UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


10.04.2015

Софтуерната система Shelter в планинския ски-курорт „Красное Озеро” !

Специалистите от фирма UCS завършиха успешно проекта си по автоматизиране на хотел, разположен на територията на един от най-големите курорти в северозападна Русия – ски курорта „Красное Озеро”. В хотела е инсталирана съвременната професионална система за управление на хотели Shelter v.2.

Комплексът „Красное Озеро” е целогодишен спортно-оздравителен комплекс за активен спорт и отдих. Инфраструктурата на комплекса включва уютни и удобни вили за 2 – 14 човека със сауни, спортен хотел, СПА-център и санаториум, 2-етажен панорамен ресторант, кафе, магазин за спортни стоки, плаж на едно от най-чистите на Карелския провлак езеро, трасета за ски бягане и планинско колоездене, тенис кортове, спортни площадки и др.


Shelter-Красное озеро

Преди време фирма UCS автоматизира местата за обществено хранене, намиращи се на територията на комплекса, на базата на най-популярната софтуерна система за ресторанти - R-Keeper, която отдавна си е завоювала признанието на надежден и многофункционален инструмент за успешно управление на бизнеса. Ето защо, при избора на система за автоматизиране на обекти за настаняване, IT-специалистите на курорта отново се обърнаха към решенията, предлагани от фирма UCS.

Професионалната сиcтема за управление Shelter е софтуерно-хардуерен комплекс, обхващащ всички аспекти на дейността в хотела: работа с гостите, персонала и службите в хотела, продажба на услугите, изготвяне на сметки, резервиране на фонд стаи, анализ и финансово планиране, поддържане на програми за лоялност и др. За реализиране възможността за резервации чрез интернет се използва Модулът за интернет-резервиране, интегриран със системите за управление на продажби Channel Manager WuBook и Travelline Channel Manager, а също и със системите за плащане Robokassa, ReserveMaster, Assist. Това дава възможност за контрол на всички канали за продажби едновременно. Гостите могат да правят резервации и да заплащат не само на сайта на хотела, но и да използват обичайните интернет-ресурси. Всичко това влияе положително на лоялността на клиентите и позволява привличането на по-голям брой гости. Също така системата предлага модула «Мениджър мероприятия», позволяващ планирането на мероприятия за групови посещения и координирането на всички събития, провеждани в хотела.

Фирма UCS извърши интеграцията на хотелската система за управление с ресторантската система R-Keeper, като по този начин реализира комплексното автоматизиране на хотела.


Shelter-Красное озеро

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15