UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


16.04.2015

Ново предложение на R-Keeper: Автоматично изпращане на отчети на e-mail !


R-Keeper-Отчети на e-mail

Фирма UCS разработи за потребителите на софтуерната система за управление R-Keeper v.7 нова услуга, позволяваща на собствениците и управителите да получават отчети за работата на заведенията по електронната поща. Системата изпраща автоматично e-mail в посочения ден и час с необходимия отчет във формат PDF или архивен файл. Настройките се извършват в програмата «Мениджър R-Keeper». Тази нова услуга дава възможност да се изпращат отчети не само по e-mail, но и да се предават в електронните хранилища Яndex.Disk, Google.Disk, DropBox. С цел осигуряване на безопасността, файлът с отчетите може да бъде защитен с парола.

Новото предложение за изпращане на отчети позволява гъвкаво да се настройва календарът с посочване на удобна дата и час за получаване на съответния отчет. Може да бъде изпратен всеки отчет, формиран в системата R-Keeper. Например, отчет по оборота, по заетостта на ресторанта, по оборота на масите, ABC-анализ на ястията и др.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15