UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


22.04.2015

Системата R-Keeper вече и във веригата ресторанти Big Yorker в Красноярск !

Фирма UCS автоматизира веригата ресторанти за бързо хранене Big Yorker в гр. Красноярск.


R-Keeper-Big Yorker

Първият ресторант Big Yorker от веригата е открит през 2013 година, а през март тази година отвори врати вече седмият ресторант. Заведението предлага 84 места и многообразно меню.


R-Keeper-Big Yorker

През 2015-2016 г. плановете включват откриване на още 5-6 заведения, а в дългосрочен план - франчайз продажби.


R-Keeper-Big Yorker

За ефективното управление на бизнес-процесите в ресторантите от веригата Big Yorker е избрана и инсталирана съвременната професионална за автоматизация R-Keeper v.7. Освен стандартното касово обслужване, в ресторантите активно се внедрява технологията Електронна опашка, освобождаваща клиентите от изчакване на поръчката на касите. Ястията, след приготвянето им, се издават в отделен прозорец, което позволява значително съкращаване на опашките пред касите. В заведенията от веригата също така се планира внедряване на новия софтуерен продукт в системата R-KeeperПавилион/каса на самообслужване, което ще позволи на клиентите самостоятелно да избират ястия по менюто на отделно стоящ терминал и едновременно да извършват плащане с банкова карта.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15