UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


23.04.2015

Софтуерните решения на фирма UCS в новия търговско-развлекателен комплекс «Фестивал» в Челябинск !

Специалистите на фирма UCS реализираха комплексната автоматизация на всички обекти в търговско-развлекателния комплекс «Фестивал», който отвори врати на 11 април 2015 г.


UCS-Търговски център Фестивал

За малките посетители има голяма зала за игри с игрални автомати, голям брой мини-атракциони, детски влак и аеро-хокей. Гордостта на новия комплекс е кинотеатърът «SkyCinema» със съвременни каси, информационно табло, 5 комфортни зали, разполагащи с 400 места.


UCS-Търговски център Фестивал

Фирма UCS извърши комплексно автоматизиране на обектите от инфраструктурата на комплекс «Фестивал»: в детския център е внедрен хардуерно-софтуерният комплекс Game-Keeper, в киноцентъра - специализираната система за автоматизирана продажба на билети UCS-Премьера, а в заведенията за бързо хранене работи най-популярната професионална система за управление на заведения за обществено хранене - R-Keeper v.7.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15