UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


30.04.2015

Технологиите R-Keeper на изложението METRO EXPO 2015 !

От 7 до 9 април в Москва се проведе 5-то специализирано изложение «МЕТРО ЭКСПО - 2015». Посетителите на изложението са клиенти и партньори на «МЕТРО Кеш енд Кери» .

Фирма UCS участва в изложението като официален партньор. На щанда на фирмата, който бе във вид на шоу-рум под наименованието «Център за съвременни технологии за автоматизиране», бяха представени най-новите решения на UCS.


UCS - METRO EXPO - 2015

На посетителите бяха демомонстрирани най-новите технологии на съвременната професионална система за автоматизиране на ресторанти R-Keeper v.7, които са насочени към увеличаване скоростта на обслужване, оптимизиране на бизнес-процесите на заведенията, стимулиране на покупателната активност, а именно:

  • динамични меню-бордове, позволяващи да се управлява от касовата система извеждането на екран на информация за ястията (наименование, визуализация, описание, цена
  • )
  • допълнителен «клиентски» екран на касата, на който системата позволява показване на информация за текущата поръчка: изреждане и визуализиране на ястията, цени, крайна сума, а също така прожектиране на рекламни видео-клипове
  • технология «електронна опашка»
  • мобилни терминали на сервитьорите
  • електронно меню
  • технологията VDU – визуализация и контрол на поръчките в кухнята, позволяваща оперативно взаимодействие на отделните служби в ресторанта.


UCS - METRO EXPO - 2015

С особен интерес бе посрещнато най-новото интерактивно решение на UCS – павилион/каса на самообслужване, позволяващо приемане и плащане на поръчка в ресторантите за бързо обслужване – клиентите самостоятелно, заобикаляйки касата, избират ястия от електронното меню на терминала и извършват плащане с карта.


UCS - METRO EXPO - 2015

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15