UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


07.05.2015

Ново в системата «Абонемент» – интерактивен солариум !

Фирма UCS разработи за системата Абонемент нов софтуерен модул - «Интерактивен солариум», който позволява предоставяне на клиентите на фитнес-клубовете и СПА-центровете услугата самообслужване при посещение на солариум.

Новият софтуерен модул дава възможност на клиента самостоятелно да избира свободна кабинка и необходимата тарифа, а също така и автоматично да включва и изключва солариума.

За работа с програмата е удобно да се използва таблет РС в комплект с четец на безконтактни карти/гривни.


Абонемент-Нов модул

Това позволява на клиента при посещение на солариум самостоятелно да се регистрира на терминала, без помощта на служители на клуба, след което, използвайки удобен интерфейс, да получи информация за достъпните в текущия момент ресурси, да се запознае с действащите тарифи, да избере подходяща кабинка. Програмата визуализира също така информация за кабинките, които са в режим на охлаждане, с посочване на времето за изчакване.

След като клиентът е направил своя избор, програмата изпраща команда на контролера, и кабинката автоматично преминава в режим на изчакване. Тарификацията на услугата започва от момента на натискане от страна на клиента на бутона за включване на кабинката за готовност. След изтичане на определеното от тарифата време, кабинката автоматично се отваря и преминава в режим на охлаждане.

Софтуерният модул «Интерактивен солариум» е съвременно интерактивно решение, гарантиращо ново ниво на обслужване на клиентите и позволяващо по-ефективно използване ресурсите на фитнес-клубовете и SPA-центровете.


Абонемент-Нов модул

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15