UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


13.05.2015

Ново в R-Keeper CRM: Отчет на хранене на корпоративни клиенти в ресторанта !

Фирма UCS разшири функционалността на системата за управление лоялността на клиентите R-KeeperCRM в частта Отчет на хранене на служители на фирми в корпоративни столови и ресторанти, предлагащи бизнес-обяд.

В програмата е реализирана възможността за плащане на хранене на служители, обслужвани по индивидуални карти, от сметката на фирмата. При това за част от служителите може да бъде определен дневен лимит, чието превишаване се заплаща от тях самостоятелно в брой или с банкова карта. За топ-мениджърите на фирмата, обратно, може да бъде зададена безлимитна компенсация, което е удобно при плащане на делови обеди в ресторанта. Допълнително, за всеки служител може да бъде определено ограничение за брой транзакции на ден.

Програмата позволява получаване на всички необходими отчети по корпоративното хранене, с посочване на данните по служители, поръчки и плащания.


R-Keeper CRM-Хранене на корпоративни клиенти

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15