UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


19.05.2015

Системата R-Keeper в ресторантски комплекс „Глобус” !

Фирма UCS реализира поредния си проект - автоматизиране на панорамния ресторант „Глобус”, който отвори врати в Санкт Петербург. Автоматизирането бе извършено чрез инсталиране на съвременната професионална система за управление на ресторанти R-Keeper v.7.


R-Keeper-Ресторантски комплекс Глобус

Ресторантският комплекс включва панорамен ресторант на две нива с 550 места, просторна зала за танци, отделна банкетна зала за 70 човека, две VIP-зали, винотека и кулинария, предлагаща селскостопански продукти, напитки, топли ястия, салати, сладкарски изделия.


R-Keeper-Ресторантски комплекс Глобус

За управлението на всички бизнес-процеси на ресторантския комплекс „Глобус” бе избрана професионалната система за автоматизиране R-Keeper v.7. Програмата обхваща всички аспекти на дейността на ресторанта: отчет на продажбите, документооборот, движение на стоките, производство, финансов анализ, маркетингови предложения, работа на персонала и много други.

Специалистите на фирма UCS автоматизираха 7 работни места за сервитьори, 9 работни места за касиери и 3 работни места за мениджъри. Софтуерният модул StoreHouse за водене отчет на склада бе инсталиран на 6 работни компютъра, бе внедрен интерфейс към програмата 1С: счетоводство, осъществяване обмен на данни между системите StoreHouse и 1С.

За увеличаване скоростта на обслужване и пропусквателната способност на касовите зони допълнително бяха инсталирани везни за претегляне теглото на ястията и разпечатване на етикети с бар-код, а на касата – скенери за разчитане на бар-кода.

Всичко това, както и много други високотехнологични решения, спомагат за организиране функционирането на целия комплекс по оптимален начин, правят работата на персонала много по-ефективна, а качеството на обслужване – на много по-високо ниво.


R-Keeper-Ресторантски комплекс Глобус

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15