UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


20.05.2015

Софтуерната система АБОНЕМЕНТ в нов фитнес-клуб от веригата Fit Form !

Фирма UCS внедри съвременната професионална система за автоматизиране и управление Абонемент в новия тенис и фитнес-клуб от веригата Fit Form, открит неотдавна в гр. Реутово. На територията на клуба са разположени тенис корт, скуош-кортове, зала за игра на футбол, баскетбол, волейбол, бадминтон, зала за тренировки, зали за групови занимания.


Aбонемент-фитнес-клубове Fit Form

Това е вторият от веригата Fit Form клуб, използващ програмата Абонемент. В него за пръв път в индустрията за автоматизиране на фитнес-клубове бе реализирана възможността за нанасяне в клубните карти на име на притежателя, снимка, дата на приключване на абонамента.

В клуб Fit Form е автоматизирано работно място на администратор, инсталирани са турникет на входа, модулът „Монитор на контролера”, четящо устройство. Модулът „Монитор на контролера” е предназначен за контрол на клиентите, преминаващи през турникета, и дава възможност за идентифициране на влизащия клиент по снимка, която се съхранява в системата, а също така изобразява допълнителна информацию, като например, причина за отказ на входа/изхода.

Софтуерната система Абонемент позволява извършването на централизирано управление на клубовете от веригата, контрол на работата на персонала, повишава ефективността на работата и нивото на обслужване.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15