UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


26.05.2015

Софтуерните решения на UCS в най-големия развлекателен център в Улан-Батор !

Служителите на фирма UCS в Монголия реализираха комплексно автоматизиране на най-големия развлекателен център, който отвори врати тази пролет в столицата на Монголия - Улан-Батор.


UCS в Улан-Батор

На територията на търговско-развлекателния център, разположен на площ от 50 000 кв.м, има всичко необходимо за отдиха и доброто настроение на поселителите. Тук са разположени различни магазини, ресторант и кафе, ледена пързалка, кинотеатър с 10 000 места, картинг, голяма игрална зала.


UCS в Улан-Батор

За ефективното управление на всички зони за развлечение в центъра бяха внедрени популярните софтуерни продукти на фирма UCS.

В кинотеатъра бе внедрена билетната система UCS-Премьера, включваща 3 касови терминала, 3 клиентски дисплея, 2 информационни плазми, Модул за интернет-продажби на билети.


UCS в Улан-Батор

Игровата зона бе автоматизирана с помощта на софтуерно-хардуерния комплекс Game-Keeper – бяха инсталирани 5 касови терминала, модул за персонализиране картите на клиентите, контролери на игралните автомати и турникетите.


UCS в Улан-Батор

Ресторантите и кафенетата са автоматизирани на база съвременната професионална система R-Keeper v.7. Внедрена е и програма за лоялност на клиентите.


UCS в Улан-Батор

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15