UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


10.06.2015

Системата R-Keeper v7 в най-големия ресторант-пивоварна в Красноярск !


R-Keeper-«Биргантен» - Красноярск

«Биргантен» е най-големият ресторант от този формат в Красноярск. Основната зала разполага със 160 места, мецанина – с около 70. В близко време се планира и откриването на лятна тераса за 120 места. Интерьорът на ресторанта е изцяло в традиционен немски стил. За автентичността спомага и предлаганата прясна бира, приготвена в собствен, внесен от Германия, мини-завод, което дава възможност на клиентите да се потопят изцяло в атмосферата на Бавария – култов център на немското пивоварно производство.


R-Keeper-«Биргантен» - Красноярск

За да се справи с големия поток посетители, ръководството на ресторанта се спря на популярната система за автоматизиране - R-Keeper v7. в комплект със системата за складов отчет R-Keeper StoreHouse. Като резултат от тази изключително удачна комбинация, всички бизнес-процеси в заведението са оптимизирани, повишена е ефективността и рентабилността на ресторанта. В крайна сметка това е най-добрият атестат за софтуерните продукти на фирма UCS !

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15