UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


24.06.2015

Монитор на треньора – нови възможности на системата «АБОНЕМЕНТ» !

Фирма UCS разработи ново приложение за системата за автоматизиране на фитнес-клубове и SPA-центрове АБОНЕМЕНТ«Монитор на треньора», което позволява на специалистите директно в залата, от мобилния си таблет или стационарния инфопавилион, да работят с данните по груповите и индивидуалните мероприятия. Използвайки приложението, всеки треньор или специалист в клуба има възможност, в онлайн-режим, да преглежда информацията, свързана с индивидуалните и груповите си мероприятия, да фиксира началото и края им, да внася данни за новите клиенти и мероприятия. При работа с индивидуални мероприятия програмата позволява да се фиксират допълнително стоки или услуги, предоставени на клиента, а след приключване на мероприятието - автоматично на касата да се разпечатва бон със сумата на услугите. За работа с програмата може да се използва Tablet PC в комплект с четец на безконтактни карти/гривни. Това дава възможност на треньора бързо да регистрира себе си и клиента на таблета и, използвайки лесен и удобен интерфейс, да получава информация за достъпните ресурси и действащите тарифи, да избира удобно време за занятия.

Софтуерният модул «Монитор на треньора» е съвременно интерактивно решение, гарантиращо ново ниво на обслужване на клиентите и позволяващо по-ефективното използване на ресурсите на фитнес-клубовете и SPA-центровете.


Екран на треньора-Нов модул в АБОНЕМЕНТТ

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15