UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


06.07.2015

Системата R-Keeper в популярното Rock Arsenal Café в Екатерининбург !

Фирма UCS реализира проекта си, свързан с автоматизиране на Rock Arsenal Café – едно от най-популярните заведения в Екатеринбург, характерно със своята рок-атмосфера.


R-Keeper-Rock Arsenal Café!

В голяма степен успехът на заведението се определя от отличното обслужване и оперативната работа на персонала – фактори, които се дължат на внедряването на съвременната професионална система за управление R-Keeper v.7. Този продукт се отличава с висока скорост на работа и устойчивост особено в интензивен режим на експлоатация. В комплект с R-Keeper v.7 е внедрена и системата за складов отчет StoreHouse, позволяваща воденето на автоматизиран отчет на продуктите и на готовата продукция, а също така контрол на остатъците в кухнята и бара. Системата R-Keeper отдавна е завоювала мястото си на пазара за автоматизиране на ресторантьорския бизнес като най-надеждния и удобен софтуерен продукт, притежаващ гъвкавост и универсален софтуер, както и възможност за непрекъснато увеличаване на предлаганите функции.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15