UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


14.07.2015

Софтуерният продукт Абонемент в новия фитнес-клуб Ураган !

Фирма UCS автоматизира новия съвременен фитнес-клуб от европейско ниво Ураган, който наскоро бе открит в г. Ступино, Московска област.


Abonement-Фитнес-клуб Ураган

На територията на клуба има басейн с дължина 25 метра, 5 зали за групови занимания, треньорска зала, финландска сауна, руска баня, турска баня, джакузи, солариум, салон за масажи и др. Провеждат се също занимания по йога, има и зала за детски фитнес.


Abonement-Фитнес-клуб Ураган

За ефективното управление на бизнес-процесите и поддържането на високо ниво на обслужване, във фитнес-клуба бе внедрена съвременната професионална система Абонемент, автоматизирани са работни места на мениджърите в отдел продажби, на администраторите и касиерите. Местата са оборудвани с четящи устройства и фискални регистратори. По-нататъшните планове на клуба включват внедряване на удобни он-лайн услуги: модула за он-лайн резервиране Абонемент-он-лайн, позволяващ на клиентите да получават клубни карти, с които да заплащат оказваните услуги чрез интернет, а също така модула SMS и E-mail-изпращане с цел информиране на клиентите на клуба за отстъпки, акции и други програми за лоялност.


Abonement-Фитнес-клуб Ураган

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15