UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


17.07.2015

Системата R-Keeper в управлението на проекта Durum-Durum !

Фирма UCS стана партньор при автоматизирането на системата за управление на уникалния проект Durum-Durum. Проектът е реализация на идеята за стрийтфууд пазарите – много популярна в различин региони по света. Храната се приготвя и предлага в т.нар. фуудтракс – специално пригодени фургони, спрели директно на улицата.

Авторите на проекта си поставят за цел създаването и на вериги кафенета за хората, които предпочитат, докато се разхождат, да похапнат вкусно.


Rkeeper-стрийтфууд Drum-Drum

Уникалността на проекта е в това, че всичко се приготвя пред очите на посетителите. В Durum-Durum се използват само собствени заготовки – за целта е открит цех, където продуктите се обработват, а полуфабрикатите се опаковат.

Благодарение на вкусната храна проектът вече е спечелил много почитатели. За да се осигури високо качество и скорост на обслужване, в Durum-Durum бе внедрена съвременната професионална система за управление R-Keeper v.7, системата за отчет на склада StoreHouse, а също така и ефективните решения за съкращаване времето за обслужване на посетителите, като кухненските монитори KDS (Kitchen Display System) и мобилните терминали за приемане на поръчки в края на опашката.


Rkeeper-стрийтфууд Drum-Drum

Тъй като пространството във фургоните е ограничено, от особена важност е оптималната организация на всички етапи от работата. Една поръчка се приготвя последователно от двама готвачи и е важно да се синхронизира тяхната работа и взаимодействието помежду им. За да попадне информацията за приетата поръчка веднага в кухнята, там е инсталиран монитор на системата KDS, като, с цел икономия на пространство, е приложено решението таблетно устройство под Windows. Самата система KDS бе специално модернизирана, за да има възможност за последователна работа на двамата готвачи с една поръчка. Практиката показва, че едно такова решение увеличава скоростта на обслужване 5 пъти !


Rkeeper-стрийтфууд Drum-Drum

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15