UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


23.07.2015

Конкурсът «R-Keeper check shake» на Шампионата на барманите в Русия !

На 19 юли т.г. Асоциацията на барманите в Русия проведе най-престижния и значим шампионат - Националния финал на Шампионата на света. Сред партньорите на конкурса, който се проведе в «Holiday Inn Lesnaya Hotel», беше и фирма UCS.


R-Keeper check shake»-Шампионата на барманите в Русия

Най-добрите бармани на Русия, победители в регионалните турове, се бореха за правото си да представят Русия на международния финал World Cocktail Championship 2015, който ще се проведе през есента на тази година в София, България.

Участниците в националния тур демонстрираха своите умения и професионални качества във всички аспекти на барманското изкуство. За да победят, състезаващите се за победа трябваше да преминат през редица сложни задания от партньорите на шампионата.


R-Keeper check shake»-Шампионата на барманите в Русия

Тази година за пръв път Асоциацията на барманите в Русия, в партньорство с фирма UCS, включи в конкурсната програма номинацията «R-Keeper check shake», в която номинираните трябваше да демонстрират познания на системата за автоматизация R-Keeper. Журито оценяваше скоростта и правилността на въвеждане на поръчки в системата, работата с допълнителни задания (използване на модификатори, разделяне на сметка, използване на отстъпки, комбинирано плащане и др.). В хода на конкурса участниците показаха високо ниво на знания на професионалната система R-Keeper v.7, като по този начин демонстрираха широките й възможности и гъвкавостта й.


R-Keeper check shake»-Шампионата на барманите в Русия

R-Keeper check shake»-Шампионата на барманите в Русия

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15