UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


30.07.2015

Системата R-Keeper на Световния Шампионат по водни спортове !

От 24 юли до 9 август т.г. в Казан се провежда 16-ият Световен Шампионат по водни спортове, който е под егидата на Международната федерация по плуване FINA. Състезанието включва 6 вида водни спортове: водно поло, плуване, плуване в открити води, скокове във вода, синхронно плуване, гмуркане. В Шампионата участват около 2500 спортисти от 190 страни от целия свят.


R-Keeper-Световен Шампионат по водни спортове в Казан

Изхранването на участниците в състезанието и треньорските състави е организирано от Поволжската Академия за физическа култура и спорт, и е поверено на управлението на съвременната професионална система R-Keeper v.7. На обекта също така е внедрена и системата за складов отчет StoreHouse, организиран е контрол на достъп и отчет на работното време на персонала на база програмата Time-Keeper. Проектът за автоматизиране е осъществен изцяло от фирма UCS - Казан.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15