UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


06.08.2015

Системата R-Keeper в търговските обекти на новия океанариум в Москва !

На 4 август т.г. в Москва, на територията на ВДНХ, бе открит Център по океанография и морска биология «Москвариум». На тържественото откритие присъстваха Президентът на Руската Федерация Владимир Путин и кметът на Москва Сергей Собянин.


Москвариум - R-Keeper-

Общата площ на комплекса е 53 000 кв.м, капацитетът на водните резервоари - 25000000 л. В «Москвариум» са оборудвани 80 аквариума, в които е представена морската и сладководната фауна, над 8000 животни – от малките коралови обитатели до триметрови акули и руската есетра. Аквариумите могат да бъдат разглеждани едновременно от 1200 човека.


Москвариум - R-Keeper-

Зоната на аквариумите включва и интерактивна детска зона, голяма зрителна зала с 2300 места, където ще се провеждат програми и шоута с 3-измерни проекции, 5D-eфекти и представления с косатки, китове, делфини и тюлени. Освен това в «Москвариум» има 7 специално оборудвани басейни за плуване с делфини.


Москвариум - R-Keeper-

Оператор на всички търговски обекти, предлагащи храни и напитки в «Москвариум», е групата фирми Шоколадница. Всички кафета и ресторанти на територията на Центъра по океанография и морска биология са автоматизирани на базата на съвременната професионална система за управление R-Keeper v.7. Инсталирани са общо 34 работни терминала R-Keeper. Целият проект е реализиран от фирма UCS.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15