UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


18.08.2015

Московският Зоопарк става все по-технологичен с помощта на UCS-Премьера !

От август т.г. притежателите на карта за градски транспорт «Тройка» ще могат да посещават Московския Зоопарк без необходимостта да чакат на опашка за билет – достатъчно е да прикрепите картата към турникета на главния вход на зоопарка !

Московският Зоопарк е първият културно-развлекателен обект, участващ в проекта за разширяване функциите на картата «Тройка» в градска среда. Проектът е реализиран съвместно с Департамента по култура на Москва на база софтуерния продукт на фирма UCS - UCS-Премьера.


UCS-Премьера в Московския Зоопарк

Плащането се извършва в съответствие с цената на входния билет. Броят преминавания с една карта е ограничен: една карта може да заплати само един входен билет. Притежателите на карта «Тройка» могат да заплатят входа в зоопарка, без да чакат на опашка на касите. Преминаването се заплаща безконтактно, което спомага за бързото и лесно обслужване на посетителите.

Фирма UCS внедри билетната система UCS-Премьера в Московския Зоопарк през 2013 г. - организирани са 18 билетни каси и система за електронна продажба на билети чрез интернет. През септември 2014 г. на входа на Зоопарка бяха инсталирани и терминали за самообслужване.


UCS-Премьера в Московския Зоопарк

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15