UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


20.08.2015

Системата R-Keeper на големия фестивал на храната «О, ДА! ХРАНА!» в Петербург !

В края на юли, на един от островите край Петербург, се проведе най-голямото гастрономическо мероприятие на годината – фестивалът на храната «О, ДА! ХРАНА!». Фестивалът бе посетен от над 40 000 гости.


R-keeper -Петербург-Фестивалът

Във фестивала взеха участие 94 представители на гастрономичната индустрия: ресторанти, сладкарници, кафенета, заведения за бързо хранене и др. – заведения от различен формат и с различна насоченост. На посетителите бе демонстрирано разнообразието на петербургската кухня, проведоха се мастер-класове, като през цялото време се предлагаше разнообразна и вкусна храна.

Големият празник бе още един повод за демонстриране използването на най-популярната система за автоматизиране на ресторантьорския бизнес - R-Keeper. В мероприятието взеха участие няколко десетки заведения, потребители на системата.


R-keeper -Петербург-Фестивалът

Почти всички потребители на R-Keeper бяха единодушни в мнението си – това е неизменен помощник и в нестандартни условия на продажба, благодарение на който клиентите се обслужват много бързо и на високо ниво. Удобният и разбираем интерфейс на програмата позволява оперативното оформяне на поръчки, а информацията от касата веднага достига до импровизираната кухня, където ястията се приготвят за сервиране.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15