UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


26.08.2015

Системата R-Keeper в Дегустационния комплекс «Масандра» В Крим !

Аграрно-производственият комплекс «Масандра», известен в цял свят със своите вина, и имащ зад гърба си над 100-годишна история, е едно от най-големите забележителности на Крим.


R-keeper -Комплекс

Отскоро комплексът отново е отворен за посещения и приема гости от цял свят. На територията му се провеждат екскурзии, включващи разглеждане на завода и галериите с винарски изби.

В дегустационните зали посетителите могат не само да се запознаят с великолепните като качество и асортимент вина, но и да се потопят в атмосферата на производството на тези напитки. Винените турове са много популярни както сред почиващите гости, така и сред местните жители. Комплексът «Масандра» е отворен и приема посетители целогодишно.

За оперативното обслужване на гостите на дегустационния комплекс «Масандра» бе внедрена най-популярната професионална система за управление R-Keeper v.7. Проектът за автоматизиране бе реализиран от специалистите на фирма UCS в Крим.


R-keeper -Комплекс

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15