UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


08.09.2015

Системата «Абонемент» в Премиум-клуб «Консол-Спорт» в Симферопол !

Първокласният фитнес-клуб „КОНСОЛ-СПОРТ” е един от най-добрите спортно-оздравителни комплекси в Симферопол.


Абонамент в Премиум-клуб «Консол-Спорт» в Симферопол!

На територията на клуба, за любителите на плуването, аквааеробиката и водните процедури, е открит басейн на площ 250 кв.м с отопляеми шезлонги, подводен гейзер и джакузи.


Абонамент в Премиум-клуб «Консол-Спорт» в Симферопол!

В залата за тренировки на площ 650 м2 е представена съвременната Welness колекция от тренажори TECHNOGYM. Залата с тренажори „Кинезис” е оборудвана с иновативни тренажори и оборудване за занятия по различни рехабилитационни програми. В комплекса за водни процедури има финландска сауна, руска баня, биосауна, сауна с аромотерапия, ледена стая и др.

SPA-комплексът предлага на своите клиенти широк спектър с услуги: всички видове класически масаж, козметични процедури, балнеология, солариум и др.

За ефективното управление на целия комплекс услуги в клуб „Консол-Спорт” е внедрена съвременната система за управление „Абонамент” на фирма UCS. В клуба са оборудвани 13 работни места, реализирана е интеграцията на програмата „Абонамент” със системата за контрол на достъп.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15