UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


06.10.2015

Системата R-Keeper на «Нова вълна 2015» в Сочи !

От 2 до 11 октомври т.г. в Сочи се провежда Международният музикален фестивал за млади изпълнители «Нова вълна». За пръв път от многото години на своето съществуване «Нова вълна» се провежда не в Юрмала, а в Сочи. Участие в конкурса ще вземат музиканти от много страни, като Швейцария, Хърватия, Украйна, Латвия, Казахстан, Италия, Гърция, България, Беларус и др.

Специално за фестивала в центъра на града бяха построени сцена и огромна зала, а също така VIP-зона за обслужване на „звездни” гости и зрители.


R-Keeper-Музикален фестивал

На цялото това пространство бяха открити места за хранене и напитки. Автоматизирането на всички тези места, включително и на VIP-зоната, бе поверено на най-популярната система за управление R-Keeper на фирма UCS. VIP-зоната разполага с 300 места, в нея работят 30 сервитьори за обслужване на гостите на масите. Има също така бар и обособена кухня в съседство.


R-Keeper-Музикален фестивал

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15