UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


12.10.2015

Системата R-Keeper v.7 вече и в ресторант Spaghetti Kitchen в София !

Ресторант Spaghetti Kitchen неотдавна отвори врати в самия център на София. Стил, модерен дизайн, уют и класа – на всичко това могат да се насладят посетителите на заведението, което предлага вкусна италианска храна и американско барбекю ! Вниманието Ви ще бъде привлечено от „Хладилната стая” – изискана витрина със специално подбрани италиански сирена и качествени месни продукти, както и отворената кухня, където можете да видите как се приготвя барбекю на американски грил с дървени въглища.


R-Keeper в ресторант Spaghetti Kitchen!

За управлението на всички процеси и дейности в ресторанта бе избрана професионалната система за автоматизиране R-Keeper v.7 на фирма UCS. Използването на този софтуерен продукт в голяма степен спомага за оперативната работа на персонала и отличното обслужване на клиентите. В комплект с R-Keeper v.7 е внедрена и системата за складов отчет StoreHouse, позволяваща воденето на автоматизирани отчети на продажбите, документооборота и движението на стоките, финансов анализ, маркетингови предложения, работа на персонала и много други.


R-Keeper в ресторант Spaghetti Kitchen!

R-Keeper в ресторант Spaghetti Kitchen!

В ресторант Spaghetti Kitchen се използва и едно от многото съвременни технологични решения, които фирма UCS предлага - мобилен терминал на сервитьора на база Apple iPod Touch/iPhone. Решението включва автоматизирано приемане на поръчките непосредствено на масата на клиента и предаването й в системата в он-лайн режим и е съвместимо с професионалните системи за автоматизиране на ресторанти R-Keeper V6 и V7. По този начин значително се съкращава времето на обслужване, което от своя страна води до увеличаване оборота на ресторанта!


R-Keeper в ресторант Spaghetti Kitchen!

Приветливата атмосфера, съчетана с професионално обслужване и апетитни ястия, предлагани от ресторант Spaghetti Kitchen, със сигурност ще Ви впечатлят!

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15