UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


14.10.2015

Фирма UCS взе участие във форума „Тур за привличане” в гр. Самара !

На 8 и 9 октомври т.г. в гр. Самара се проведе форумът «Тур за привличане», организиран от администрацията на града в рамките на подготовката за провеждане на спортни мероприятия от световен мащаб, в това число и Световното първенство по футбол FIFA 2018 в Русия. Като партньор на събитието бе и фирма UCS и марката R-Keeper.


UCS- Форума „Тур за привличане” - Самара!

Във форума взеха участие над 250 представители от хотелиерския и ресторантьорския бизнес. Мероприятието се превърна в комуникационна площадка за обсъждане и обмяна на опит за реализиране на водещи туристически проекти в Русия с цел повишаване нивото на обслужване и привличане на повече клиенти.


UCS- Форума „Тур за привличане” - Самара!

Като партньор на форума, фирма UCS представи на своя щанд най-популярната в Русия система за автоматизиране на ресторанти R-Keeper. Участниците бяха заинтригувани от съвременните технологии, свързани с дейността и управлението на ресторантьорския и хотелиерския бизнес.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15