UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


20.10.2015

Билетната система UCS-Премьера в новия кинотеатър от веригата «Формула Кино» в Москва !

На 15 октомври т.г., в Централния детски магазин в Москва, отвори врати новият кинотеатър «Формула Кино». Както и другите кинотеатри от веригата, той е автоматизиран с помощта на най-съвременните софтуерни решения на билетната система UCS-Премьера и системата за управление на ресторанти и барове R-Keeper.


UCS-Премьера в новия кинотеатър от веригата «Формула Кино» в Москва

«Формула Кино» разполага с 8 зали и 675 места, като най-голямата зала има 155 места. В мултиплекса са представени различни формати и концепции на залите. Всички те са с цифрово оборудоване и 3D-системи ново поколение. За посетителите, оценяващи максималното удобство и високото качество на услугите, е открита зала с премиум-формат. За най-малките зрители е залата с концепция за детски прожекции.


UCS-Премьера в новия кинотеатър от веригата «Формула Кино» в Москва

Комплексната автоматизация на кинотеатъра е на базата на софтуерните продукти на фирма UCS и позволява реализирането на съвременни услуги за посетителите: покупка на билети чрез интернет, вход в залите с електронни билети /без необходимостта от минаване през касите/, участие в бонусни програми с възможност за натрупване на точки чрез покупка на билети и покупки в баровете и по-нататъшно плащане на нови покупки с натрупаните точки.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15