UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


20.10.2015

Заповядайте на Международното изложение SIHRE в ИНТЕР ЕКСПО ЦЕНТЪР !

От 11 до 14 ноември т.г. в София, в ИНТЕР ЕКСПО ЦЕНТЪР /бул. Цариградско шосе № 147/, ще се проведе поредното международно изложение SIHRE.

Това е специализирано изложение, което се организира със съдействието на националната асоциация ХоРеКа.

Фирма UCS ще участва отново, като ще представи най-новите си решения в областта на професионалната софтуерна система R-Keeper, а именно:

R-Keeper CRM
Това е автоматизирана система за управление взаимоотношенията с клиентите и е съвместима с всички софтуерни продукти на фирма UCS: R-Keeper, Game-Keeper, UCS-Премьера, Delivery, Shelter, Абонамент. Предназначена е за повишаване нивото на продажбите, оптимизиране на маркетинга и подобряване обслужването на клиентите. Системата осигурява автоматизация на всички типове програми за лоялност: програми за отстъпки, бонусни, депозитни, клубни и коалиционни програми в различни съчетания и комбинации.

Виртуална карта
Приложението Виртуална карта е съвременна алтернатива на обикновената пластмасова карта на постоянните клиенти, предлагаща по-широк пакет допълнителни опции. Модулът се интегрира със софтуерните системи за управление R-Keeper V.6, V.7 и R-Keeper CRM. Чрез приложението клиентът има възможността да използва отстъпки, да заплаща чрез натрупаните бонуси изцяло или частично сметката си, да преглежда съдържанието и сумата на текущата поръчка, да изпраща съобщение на сервитьора, да резервира подходяща за него маса за определена дата и час.

Резервиране на маса
Модулът Резервиране на маса предоставя на клиентите още една полезна услуга: интернет-резервиране на маса от личния си кабинет. Този специализиран софтуерен модул позволява управление на резервациите и настаняването на клиентите в режим на реално време.

Меню Бордове
Това е актуално решение, което предлага:

  • конфигуриране от мениджърския терминал R Keeper v 7;

  • управление непосредствено от касовата система;

  • визуализиране на менюто – предлагат се различни схеми на оформяне и различни ефекти при избор на ястие;

  • рекламни клипове за привличане на клиенти;ЗАПОВЯДАЙТЕ В ИНТЕР ЕКСПО ЦЕНТЪР НА ИЗЛОЖЕНИЕТО SIHRE !


МОЖЕТЕ ДА НИ НАМЕРИТЕ В ЗАЛА № 5, ЩАНД А8
ФИРМА UCS – БАЛКАН
!


SIHRE-изложение

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15