UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


06.11.2015

Системата R-Keeper на стадион «Ахмат-Арена» в гр. Грозни !

Фирма UCS автоматизира заведенията за хранене на един от най-големите стадиони в Русия - стадион «Ахмат-Арена» в гр. Грозни !

Стадионът влиза в състава на голям спортен комплекс, разположен е на площ от 17 хектара и може да побере над 30 000 зрители. Стадионът отговаря на всички изисквания по стандартите на UEFA и FIFA, което позволява провеждането на спортни мероприятия от европейско и световно ниво.


R-Keeper на стадион Ахмат-Арена

Спецификата на работа на заведенията за обществено хранене на стадиони с такива размери изисква максимално оперативно обслужване на голям брой посетители за кратък промеждутък от време в почивките между мачовете. Ето защо ръководството на стадиона е избрало за автоматизиране дейността на всички заведения съвременната и надеждна система за управление – R-Keeper v.7. Общо, във всички заведения, са инсталирани 34 касови терминала R-Keeper. За отчета на склада е внедрена системата StoreHouse.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15