UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


10.11.2015

Системата АБОНЕМЕНТ в най-големия спортен клуб за танци в Москва !

Фирма UCS внедри системата за автоматизиране и управление Абонемент в най-големия спортен клуб за танци в Москва - DEEClub.

DEEClub е разположен на 1500 кв. м и е предназначен за спорт, танци и развлечения на деца и възрастни. Клубът предлага четири зали за танци, като най-голямата е на площ 800 кв. м. Клубната система включва занимания за възрастни и деца, както групови, така и индивидуални.


DEEClub - Абонемент

Системата Абонемент, инсталирана в DEEClub, позволява повишаване ефективността на работа и нивото на обслужване, както и контрол на работата на персонала.

Системата улеснява работата по продажба на клубни карти и абонаменти с отчитане на съществуващата в клуба система за отстъпки за персоналните тренировки.

В клуба е реализирана възможността за попълване на клубните карти с данни на клиентите – имена, снимка, дата на изтичане на валидност. Автоматизирани са две работни места за администратор, внедрен е софтуерният модул Абонемент-онлайн, позволяващ извършване на интернет-резервиране и закупуване на клубни карти.


DEEClub - Абонемент

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15