UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


10.11.2015

Системите R-Keeper и Shelter на изложението «Хотелско-ресторантьорски Олимп» в Сочи !

Фирма UCS представи системите си за автоматизиране на ресторанти и хотели на XVI-то изложение Хотелско-ресторантьорски Олимп, което се проведе от 29 до 31 октомври 2015 г. в г. Сочи. Сред посетителите бяха ръководители и мениджъри от мини-хотели до известни вериги хотели, управители и собственици на ресторанти, кафета, барове, специалисти от средния ешалон, мениджъри и готвачи, инвестори и бизнесмени, търсещи начини за развитие и оптимизиране на своя бизнес.


R-Keeper и Shelter на изложението «Хотелско-ресторантьорски Олимп» в Сочи !

На своя щанд фирма UCS запозна гостите и посетителите със съвременната професионална система за автоматизиране на ресторанти R-Keeper v.7, със системата за хотели Shelter v.2, програмата за СПА- и фитнес-центрове Абонемент. На вниманието на посетителите бяха представени актуалните софтуерни модули на R-Keeper: мобилен сервитьор, система за резервиране на маси, R-Keeper CRM и др.


R-Keeper и Shelter на изложението «Хотелско-ресторантьорски Олимп» в Сочи !

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15