UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


30.11.2015

R-Keeper на най-голямата ледена пързалка в Русия !

На 27 ноември т.г. се състоя тържественото откриване на зимния сезон 2015/2016 в Москва с най-голямата пързалка в страната с ледено покритие на площ над 20 000 кв.м, на която едновременно могат да се пързалят 4500 човека !


R-Keeper на най-голямата ледена пързалка в Москва !

Посетителите могат да си починат, да се стоплят и вкусно да похапнат в разнообразните кафенета и ресторанти. Тази година зоната със заведения за бързо хранене е още по-комфортна за клиентите - на територията на пързалката са открити кафенета за всеки вкус и джоб, а също така два уютни ресторанта, където можете да похапнете, без да сваляте кънките си.

За автоматизиране на местата за обществено хранене на най-голямата и популярна ледена пързалка в страната е внедрена професионалната система за управление на ресторанти R-Keeper v.7, като са инсталирани 18 касови терминала.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15