UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


21.12.2015

Системата R-Keeper в нов формат - влаковете Гранд Експрес !

UCS внедри системата за автоматизиране в новия за фирмата формат на заведения за обществено хранене – във вагон-ресторантите на влаковете «Гранд Експрес», ежедневно пътуващи по маршрута Москва – Санкт-Петербург – Москва.

«Гранд Експрес» е частен влак, клас Де Лукс, отговарящ на най-високите стандарти за обслужване на нощния железопътен транспорт. Това са истински „хотели” на колела: изключителен интериор, комфортни купета, душ-кабини, топла кухня, високо ниво на обслужване.


Влаковете Гранд Експрес!

Вагон-ресторантът на влак «Гранд Експрес» – ресторант «Рестогранд», функционира от началото на настаняването на пътниците до края на пътуването. Доставката на всяко ястие или напитка може да се поръча индивидуално в купето, а поръчката да се плати както в брой, така и с магнитни карти. Поръчката може да се направи и предварително, преди пътуването, чрез интернет.


Влаковете Гранд Експрес!

За да се подобри ефективността на работата на персонала и да се осигури необходимия комфорт за пътниците, в ресторанта бе внедрена съвременната професионална система за управление R-Keeper v.7, мобилните терминали на сервитьора на таблети с ОС Android. В най-близко време предстои и инсталацията на електронни менюта RK-Order на Android-таблети във всяко купе на влака. Това значително ще повиши скоростта на обслужване: гостите във всеки момент, без съдействието на сервитьор, могат да направят своята поръчка, която веднага постъпва в кухнята за изпълнение.


Влаковете Гранд Експрес!

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15