UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


21.12.2015

Системата «Абонемент» във фитнес-клубове «Албатрос» !

Фирма UCS внедри системата за управление «Абонемент» във веригата спортни клубове «Албатрос» в Калининград. Веригата включва три фитнес-клуба и закрита пързалка.


Фитнес-клубове Албатрос!

За повишаване управляемостта и ефективността на работа на персонала и нивото на услугите, във фитнес-клубовете е внедрена програмата «Абонемент». Автоматизирани са работните места на всички основни зони – рецепция, службите за вътрешен контрол и бара, широко застъпено е и използването на безконтактните технологии. Пристигайки в клуба, клиентът получава електронен ключ, с който се извършва регистрация в системата, бързо преминаване през турникетите, плащане на допълнителни услуги, включително услугите на бара, а също така се извършва достъпът до шкафчетата в съблекалните. За да могат клиентите самостоятелно да се възползват от услугите, да се запознават с графика на заниманията, да се записват за индивидуални тренировки, а също така да следят състоянието на сметките си и да попълват баланса си, във всички клубове е внедрено съвременното интерактивно решение – терминал на самообслужване с внедрен на него софтуерен модул - «Инфотерминал».


Фитнес-клубове Албатрос!

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15