UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


25.01.2016

Системата «Абонемент» в първото в Русия студио за канго джъмпс !

Фирма UCS внедри системата за управление «Абонемент» в първото в Русия студио за канго джъмпс KangooJumps Dance & FitnessStudio, което бе открито в Москва през декември 2015 г.

Особеност на KangooJumpsDance & FitnessStudio е уникалният набор от ексклузивни фитнес-програми Kangoo Jumps. Освен това студиото предлата голямо разнообразие от силови, танцувални и аеробни занимания както за възрастни, така и за деца. Като услуги, предлагани на клиентите, могат за бъдат посочени гимнастика, кикбоксинг, хореография, акробатика, йога, стречинг, Body Art, CrossFit, пилатес и др. На посетителите на студиото се предлага също масаж, солариум, бар.

За да се осигури високо ниво на обслужване на предлаганите услуги, в студиото е внедрена системата «Абонемент». Програмата автоматизира работата на рецепцията на клуба: регистрация на посещенията на клиентите и продажбата на стоки и услуги, а също така позволява воденето на отчетност, необходима за анализ и планиране дейността на студиото. За по-лесното и удобно взаимодействие с клиентите, системата използва технологията за безконтактна идентификация.


Системата Абонамент в студио KangooJump

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15