UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


02.02.2016

Фирма UCS обобщи резултатите за работата си през 2015 г. !

Фирма UCS направи анализ на работата си за изминалата 2015 година.

R-KEEPER
За годината са автоматизирани 4261 ресторанта. Общият брой ресторанти в края на 2015 г. е 40594. Трябва да се отбележи, че има рекорден ръст в продажбите на системата за складов отчет - StoreHouse.

SHELTER
През 2015 г. са автоматизирани 164 хотела. Общият брой инсталации на системата Shelter е 1180.

АБОНЕМЕНТ
През 2015 г. са автоматизирани 108 обекта от спортната и фитнес индустрия. Общият брой инсталации на програмата е 469.

UCS-Премьера
През 2015 г. са автоматизирани 83 кинотеатъра. Общият брой инсталации на UCS-Премьера е 1022.

GAME-KEEPER
През 2015 г. системата е инсталирана в 69 детски развлекателни центрове. Общият брой инсталации на Game-Keeper е 766.

Главните събития на 2015 г.

През 2015 г. бе открито представителство в Лаос.

През 2015 г. в състава на системата R-Keeper бе пуснат на пазара новия софтуерен модул «Павилион на самообслужване», главно за заведенията за бързо хранене, който позволява да се намали натовареността на касовите терминали в часовете пик, да се увеличи пропусквателната способност на ресторанта и да се оптимизира броя на терминалите, а оттам – и на персонала. Първата верига за бързо хранене, която се възползва от този модул, е «Бургер Кинг».

Бе пусната нова серия отчети за KPI-анализ, които дават възможност на ресторантьорите да правят анализи относно съответствието на менюто ресторанта и целевата аудитория, както и ефективността на програмите за лоялност.

Разширена бе функционалността на системата за управление лоялността на клиентите R-Keeper CRM. Вече е възможно на касата да се оформи карта за лоялност и регистрация на клиента по номер на телефон или e-mail. Реализирана е поддръжката на web-камера на касата за четене на qr-код на виртуалните карти за лоялност.

Пусната бе версията на софтуерното приложение «Мобилен сервитьор» и «Мобилен мениджър» за устройствата с ОС Android 4.4.x.

Завършено бе обновяването на системата R-Keeper до версия v.7 във всички ресторанти на веригата Subway. Понастоящем в единна база данни на R-Keeper v.7 работят над 640 ресторанта от веригата !

През 2015 са автоматизирани два хотела от веригата «Большой-Вудявр» (Русия). Сред новите клиенти са и хотели от веригата Малетон (Русия). Все по-голяма популярност придобива версията на програмата Shelter Lite, на базата на която са автоматизирани 49 хотела.

Успешно работи с вериги клиенти и програмата Абонемент. Сред новите клиенти са фитнес-центровете Албатрос (Калиниград), клубовете FitStudio (Москва), студиото за кангу джъмпинг KangooJumps Dance & FitnessStudio (Москва) и др.

Билетната система UCS-Премьера през 2015 г. пусна на пазара редица технологични новости: интеграция със системата TMS, продажба на билети и напитки чрез единен автоматичен терминал, продажба на билети чрез терминал на обикновени касови бонове.

През 2015 г. се разшири сферата на използване на системата Game-Keeper. Тя се използва вече не само от развлекателни центрове, но и от увеселителни паркове. Извършена е автоматизация на най-големия развлекателен комплекс в Монголия в ТРЦ HunnuMall в Уланбатор.

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15